Boka evenemang

After Work/Födelsedagskalas & Event
Välkommen till Frysen Racketcenter - Din Destination för Minnesvärda Evenemang!

Vi är stolta över att erbjuda en unik och spännande plats för att fira speciella tillfällen som födelsedagar, after works och andra specialanpassade evenemang.

After Work: Varför inte byta den vanliga after work-miljön mot något nytt och spännande? Koppla av och skapa minnen med kollegorna över en omgång padel eller pickleball med lite bastu som avslutning. Vår bekväma lounge är den perfekta platsen att fortsätta samvaron efter en energifylld aktivitet.

Födelsedagskalas: Fira din födelsedag med stil och spänning hos oss! Våra faciliteter inkluderar badminton, padel och pickleball - perfekta aktiviteter för både unga och vuxna. Vårt team står redo att skräddarsy en fest som passar dina önskemål och gör dagen minnesvärd för alla gäster.
Vi inkluderar även mat i kalaset!

Övriga Evenemang & Event: Oavsett om det är ett företagsevent som nätverkspadel, en föreningsträff eller bara en anledning att samlas och ha kul, har vi möjligheterna och utrymmet för att göra det väldigt roligt.

Ett dedikerat och vänligt evenemangs-team för att hjälpa till med planeringen, från start till slut.

Bekväma lounge områden för avkoppling och social samvaro.

Boka din nästa fest eller event hos oss och upplev skillnaden! Kontakta oss för att få mer information och ett skräddarsytt upplägg.

Catering i samarbete med restaurang Taco Del Bùho Strängnäs - Mexikansk Mat.

Ladda ner Menyn.